Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mik azok az ételek (főtt),...

Mik azok az ételek (főtt), amelyeket a legolcsóbban tudtok elkészíteni egy főre?

Figyelt kérdés
Muszáj vmin spórolnom:S
2009. dec. 16. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Káposztás tészta, krumplis tészta, paprikás krumpli, tojásos nokedli, kelkáposzta főzelék, fasírt, zöldséges (v. gombás rizottó)
2009. dec. 16. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nokedli ,+ pulyka alsó combból készült tejfölös pörkölt(elég macera ki-inazni !) de valami isteni finom és puha,és ez tényleg nem drága,csak munka igényes,de a végeredmény kárpótol.

Próbáld ki,nem fogsz csalódni. :D

2009. dec. 16. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tésztafélék, sürü levesek - mármint kevés vizzel, nem sok rántással, fözelékfélék minimális feltéttel vagy anélkül, tojásételek, felfujtak vagy rakott dolgok (maradék-hasznositasként is jó).
2009. dec. 16. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha usos valamit kivánsz, akkor darált húst használj, abból elég személyenként 10 dkg böven, zöldségfélékkel, krumplival, tésztával.
2009. dec. 16. 21:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
HA spórolni akarsz, akkor ne vegyél semmi kész vagy félkész ételt, mert úgy sokkal drágább, hanem nyers alapanyagokat, és abból fözz. Jobb egyszerre több (3 - 4) adagot fözni és lefagyasztani, akkor az energiával is spórolsz, meg az idöddel is.
2009. dec. 16. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha minden alkalommal egy főre főzöl,akkor nem nagyon tudsz spórolni.Mi ketten vagyunk,és elég kevésből tudok gazdálkodni.Kihasználom a fagyasztót és a mikrót.

Egyezerr 2-3 kikló húst veszek.Pl.a tarját kicsontozom.A csontból bezöldségelve levest főzök,kis dobozokban lefagyasztom egyszeri adagokban.Használatkor csak tésztát kell bele főzni.Ugyanígy a többi levest is lefagyasztom.

A húst felszeletelem,zsírban kisütöm,és folpackban 2-3 szeletenként lefagyasztom.A leeső széleket szintén vagy lefagyasztom,vagy ha elég sok,akkor elkészítem pl.tokánynak,és úgy fagyasztom.Darált húsból készítek fasírozottat,kisütöm és mehet a fagyóba.Vagy készítek belőle milánóihoz való húst.Vagy így fagyasztom le,vagy kifőzök spagettit vagy penne tésztát,összekeverem a hússal,és úgy fagyasztom le. Nokedlit,pörköltet,sűrűtarhonyát,székelykáposztát,rakott zöldbabot,karfiol stb.Mindig nagyobb adagot főzök,és lefagyasztom.Egyedül a főzelékek és a krumpli nem jó fagyasztva.Így mindig van mit elővennem,és csak körítést kell hozzá főzni.Piskótát,vagy leveles tésztát,kelttésztákat is fagyasztom.Ezeket hagyom a konyhában kiolvadni,és használható.

2009. dec. 16. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
főzelékek, paprikás krumpli, tészta bármivel, rakott krumpli, bundáskenyér, rizs, és mindennap sütsz hozzá valamit (pl. egyszer rántasz pár csirkemellszeletet, 1-et megsütsz, többi fagyasztóba. És akkor kis adagok gyűlnek a fagyasztóban)...
2009. dec. 18. 08:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!