Szerintetek lenne igény vasalás szolgáltatásra? Mivel én Pécsen lakom így kifejezetten pécs városában és annak közeli településeire korlátozódna a szolgáltatásom. Bárki akinek van véleménye vagy jártas a dologban várom válaszát.
Szerintem ilyen viszonylag nagyobb városokban van rá igény.
Próbáld ki, végül is veszteni valód nincs. Valamennyi munkád biztosan lesz. Eleinte lehet, hogy csak "zsebpénz". De ha megismernek többen is, akkor akár több pénz is lehet belőle.
db/ar, tehat fugg attol, hogy milyen anyagrol van szo, mekkora meretu stb.
Szoknyak, nadragok, ruhak, bluzok stb. ezt igy kulon szoktak arazni. SZemelyesen a nagyobb darabok azok, amiket allandoan viszek, de megfigyeltem, hogy a kisebb, illetve nagyobb darabok, vagy kenyesebb darabokat kulonbozo arban szamolnak fel. A nagyobbakert tobbet kernek, az apro darabokert kevesebbet, mint bluz, polo.
tőletek nem messze Dombóváron,már működik ez,a Katona József utcában van a Szicilia étteremmel szemben ,Patyolat,
-biztos ,hogy ellehetne velük is beszélgetni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!