Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Összemostam a ruhákat. Mit...

Összemostam a ruhákat. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tönkrement a mosógépünk, de a szerelő nem tud jönni, mivel lebetegedett, így kénytelen voltam kézzel kismosni a ruhákat. Van egy világos kék farmerom, amit mindig a világos ruhákkal együtt mostam, úgy ahogy most is tettem. Elég nagy baj volt, mivel engedett a színéből, és bekékültek a ruháim. A halvány rózsaszín blúzomnak is nagyon csúnya színe lett sajnos. Mit tudok csinálni?
2014. márc. 4. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Két alternatíva van: vagy így viseled, vagy lecseréled!
2014. márc. 4. 10:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezzel már semmit.
2014. márc. 4. 10:53
 3/5 A kérdező kommentje:
És a ruha festéssel mi a helyzet? Igaz, hogy nem az eredeti színét kapja vissza, de legalább hasonló és hordható lenne... Soha nem történt még ilyen, tehát nem tudom, hogy mit csináljak. Esetleg van valamilyen szer vagy oldat, ami kiszedi?
2014. márc. 4. 10:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem 3-4 mosás után kijött, addig meg más színe volt :D
2014. márc. 4. 19:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Megcsinálták a mosógépet, és egy mosás után újra minden tökéletes. :)
2014. márc. 6. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!