Melyik poliészter cérna a legjobb ár/érték arányú, illetve milyen vastagságú kell a háztartási varrógépekhez?
Figyelt kérdés
A pamutból készült cérnákkal eddig mindig befürödtem. Sokszor szakadtak és a mosásban is összementek, szóval marad a poliészter. Moont használom, mert ez viszonylag olcsó és ez kapható hozzánk a legközelebb. Viszont kíváncsi vagyok, hogy a többi márka - pl. Gütermann - tényleg megéri-e az árát. Használnám vászontáska varrásához és vékonyabb anyagok összevarrásához is.
Tűből a 70/80/90-es méreteket használom, de nem tudom, hogy ezek a méretek a cérnavastagságnál is ezt jelentik-e.
2014. febr. 21. 17:06
1/2 anonim válasza:
A Bentex-ben sokkal olcsóbbak a cérnák, mint kisker üzletekben és nemcsak nagykereskedők vásásrolhatnak. Egy kisguriga cérna nincs 200Ft ott. Vannak akciók is és fehérből-feketéből vehetsz nagy, 5000 yardosat is. Abból a múltkor akciósan volt ez a két szín 350Ft-ért vagy hogy. Van ott gumi meg mindenféle. Némely dolgok csak nagyobb kiszerelésbe, de mondjuk 1-2000Ft-ért megvenni egy egész tekercs 2-2,5cm-es gumit jobban megéri, mint pár métert a rövidáru boltban.
2/2 A kérdező kommentje:
A Bentex itt van tőlünk nem messze.
Köszönöm a tippet!
:-)
2014. márc. 23. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!