Mivel tisztítsam a csempét?
Figyelt kérdés
Sziasztok!A konyhánkban fényes bézs színű csempe van,és bármivel tisztítom,nagyon maszatos..már mindent kipróbáltam..2009. dec. 9. 16:08
3/12 anonim válasza:
Próbáld meg az előttem javasolt módszereket és ha tiszta, kezeld a gépkocsikhoz használatos vaxxal, attól sokkal tovább tiszta marad. Ugyanez a módszer jó a fürdőszobai csempéhez is, mert vízlepergető tulajdonsága van, hiszen az kell az autókhoz is.
4/12 anonim válasza:
L.O.C. konyhai tisztítószer vagy Zoom. nekem ezek váltak be a legjobban.
5/12 anonim válasza:
Én ablaktisztítóval szoktam takarítani a csempét, olyan lesz mint a tükör.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek,de az ecet,só,ablaktisztító sajna nem vált be..Tiszta a csempe nem koszos,csak ha fény vetül rá,akkor látszik hogy maszatos..próbáltam már ilyen-olyan ronggyal is..Lehet,hogy amikor fugáztuk,akkor nem lett rendesen lemosva..pedig akkor is subickoltam..
2009. dec. 9. 22:17
7/12 anonim válasza:
Próbáld meg gőzkacsával áttisztítani, de ha a fugázó anyag rákötött, nem sok reményed lehet.
8/12 anonim válasza:
Meszes? Keverj össze súrolóport ciffel, kis vízzel, pár csepp. Kendd rá! Másnap dörzsöld dörzsivel, majd puha ronggyal, mosd le, töröld le!
Talán zsíros? Hidegzsíroldóval töröld át!
Fényes legyen? super zum ecetes fürdőszobai tisztító
A szilikonnal való bekenés is lehet megoldás. Ha csempézési hiba, vagyis új a csempéd.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!Na még a zsíroldót nem használtam..hátha..már bánom,hogy nem matt csempét raktunk fel..
2009. dec. 10. 19:02
10/12 anonim válasza:
Cif súroló, ha úgy gondolod, hogy a fuga anyag van még rajta, remélhetőleg leviszi. Ha nem az, hanem maszatos, akkor viledával és tiszta vízzel és többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!