Aki folyékony mosószerrel mos, fehérek a ruháitok?
Nem szabad fehéreket színessel együtt mosni, mert elszürkül. Visszafehéríteni nagyon nehéz.
Fehér ruhák mosásához én olyan mosószert használok, amit kifejezetten fehér ruhákhoz javasolnak, és egy kis fehér Vanish-t is öntök mellé.
Javaslom, hogy a továbbiakban az alábbi kupacokat készítsd el a mosnivalókból:
fehérek
világos színesek
sötét színesek
pirosak
feketék, nagyon sötétek
pamut holmik
És ne keverd őket!
Mosószerből legyen egy flakon a fehérekhez, két flakon a színesekhez, és egy kis flakon a pamut holmikhoz.
Ja, akkor félreértettelek!
A Perwoll-t én nem ismerem. Mi Arielt, Weisser Riese-t szoktunk használni.
Folyékony mosószert érdemes inkább venni, az gyorsabban oldódik.
Mosószódát szinte bárhol kapsz már, nem is drága, párszáz forint egy kiló. Viszont sárgíthat bizonyos textiltípusokat, és csak óvatosan használd, mert a bőrödet is károsíthatja.
De a mosásokhoz adhatsz egy kanálnyival.
Visszafehéríteni klórmésszel! Garantált a siker.Persze nem szabad folyamatosan,csak egyszer kétszer mert meg eszi a ruhát,kicsit büdös,de hófehér lesz. A hypó sárgít.
Használt ruhát árulok,nekem bevált,főleg a fehér munkaruhánál.A mosószóda nem volt olyan hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!