Mivel mossam a karateruhát (meg egyéb nagyon koszos fehér ruhaneműt)?
Figyelt kérdés
párom karateruhája borzalmasan koszos, pedig fehérnek kéne lennie. eleinte simán mostam 60fokon(Bonus folyékony mosószert használok), nem jöttek kis a foltok. aztán próbáltam hozzáadni vanisht, az se szedte ki. most cloroxot vettem, hozzáadtam a mosáshoz, de ugyanolyan maradt. még a vérfolt se jött ki. akkor kipróbáltam mi van, ha beáztatom. fogtam vérfoltos alsóneműt(aminek a kimosása szintén nem szokott sikerülni) meg törölközöt, áztattam vanishbe is meg cloroxba is, de így se jött ki.mivel ezekből nem szedte ki nem is próbálkoztam a karateruhával. hogyan mossak, hogy minden szép fehér legyen, de legalábbis a vér meg a sötét koszfoltok eltűnjenek? előre is köszi!2009. nov. 30. 14:27
1/3 anonim válasza:
Próbáld ki a hagyományos, (nem illatos és színes) mosó szappant. Át kell dörzsölni mosás előtt a foltot.
2/3 A kérdező kommentje:
már próbáltam, de a vért az se vitte ki. egy karateruhán meg átdörzsölni a foltokat szerintem órákat venne igénybe.
2009. nov. 30. 15:10
3/3 anonim válasza:
flóraszept, domestos, hipó.
ezeket összeöntve. tuti hatás :)
de komolyan. én régen fordítva batikoltam, ami azt jelenti, hogy vettem egy színes pólót, összetekertem, és betettem hipóba :) ahol kellett fehér lett, ahol meg nem, ott maradt színes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!