Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Takarítás után pár órával már...

Pcépítoo kérdése:

Takarítás után pár órával már megint poros a letakarított asztal. Miért porosodik ilyen gyorsan?

Figyelt kérdés

Kiporszívózom, letörölgetem az asztalt és a könyvespolcokat, pár órával később már megint poros. -.-

Olyan érzés, mintha hóesés közben lapátolnám a havat. 2,5 órán át takarítottam és 2 órával később mintha nem is csináltam volna semmit.

2013. dec. 31. 23:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert a porszemcsék akkor is járnak a levegőben ha senki sem jár a lakásban .
2014. jan. 1. 00:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk a radiátor a ludas. Nem lehet rendesen kitisztítani nem fér semmi közzé és ha megy a fűtés nyomja ki magából a port. Hiába próbálom kiporszívózni, vékony pálcikára rongyot tekerni és minden kis közt kipucolni - lehetetlen küldetésnek látszik.
2014. jan. 2. 12:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, engem is érdekelne, hogy honnan jön ennyi por, piszok.

Nálunk a fürdőszobai mosdókagyló olyan ha két napig nem takarítom le, mintha egy hónapok óta nem lakott lakásban lenne.

2014. jan. 3. 20:25
 4/4 KariGyorgy válasza:
Nalunk a porszivo volt a ludas. Az elol beszivot por egy resze hatul a levegovel tavozott es gyakorlatilag csak felkavartuk a port. Uj porszivo vagy uj porszivo zsak meg szuro sokat segit. Mi azota nyitot ablaknal porszivozunk es nem csak utana szeloztetunk
2014. jan. 4. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!