Ki tehetem? Nem lesz semmi baja?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Neki kezdtem ma a nagytakarításnak a karácsonyinak,iszonyú nagy a ház szóval ha most nem kezdek neki a selejtezésnek és a pakolásnak stb...soha nem érek a végére!Az lenne a kérdésem,hogy cserélek ágyneműt most ha már így takarítok,majd karácsony előtt megint lehúzom:)Szóval olyan szép napos időnk van,olyan langyos idő még száradnak a lepedők,takaróhuzatok addig a korlátra ki tehetem a párnát,paplant?Nem lesz semmi bajom olyan délután 2 óráig?Nem nedvesedik be vagy vmi?Köszönöm
2009. nov. 25. 09:49
1/2 anonim válasza:
Ha nincs köd,akkor nyugodtan kiteheted.Ha beviszed,akkor hagyd a lakásban egyideig,csak utána tedd az ágyneműtartóba.
2/2 anonim válasza:
Nyugodtan kiteheted.En telen is ki szoktam rakni, igaz akkor kevesebb idore.Kicsit hideg, mikor beveszed, de legalabb jol kiszellozik.A friss levego nem art neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!