Jó Air Wick utánzat?
Kolleganőm mondta,hogy a freshmatic készülékébe a piacon veszi ~350Ft-ért az utántöltőt. Leesett az állam (halottam már utánzatokról,de azt,hogy azok nem is jók az elektromos készülékbe - ráadásul boltban ezt is 6-700 körül láttam). Most kutakodtam ezügyben a neten és az "Emblaze" nevűt találtam. Ez lenne az? [link]
Vagy melyik márka megy a piacokon? Az illatvariációknak akarok utána nézni,azért kérdem a nevét.
Tehát a legfőbb kérdésem tulajdonképpen az,hogy melyik illatot hozassam? Tudom ízlés kérdése,de kíváncsi vagyok kinek mi vált be.Nekem most az Air Wick Pink Sweet Pea van,imádom.Dehát ~1.000Ft lenne az utántöltése.Azért nem mindegy.Köszi!:)
Szerintem valószínű,hogy tényleg ezt az Emblaze-t ajánlhatta,mert mondta,hogy levendulája van,de szokott lenni többféle, rózsa, meg óceán is és ennek a márkának vannak ilyenjei. De linkelem is,hogy milyen illatokat találtam a neten,hátha így jobban be tudjátok azonosítani,hogy melyiknek jó az illata:
Ezen az oldalon,azt hiszem az összes illat fönt van,amit eddig a neten találtam így össze vissza.
A "Lily of Valley" vajon a jelentése szerinti gyöngyvirág illatú,vagy a képen is látható liliom? Na mindegy.Aki tudja írja meg.
Igazából tudom,a legjobb lenne,ha kimennék a piacra szaglászni,de most erre nincs lehetőségem és csütörtökön tudok hozatni.Ha nem kapok ajánlást,akkor saccra-névről kipróbálom valamelyiket azt kész.
Köszi!:)
Ha nem jó, hát nem jó! Nekem megfelel...
:D
(Bár én nem vagyok csaj, de továbbra is válaszolok :D )
Ezt a márkát nem ismerem, az emmblaze-t, brait-et tuti nem kell faragni. Ha esetleg a palack műanyag "szája" nem stimmelt, egy mozdulat levenni egy üres airwick palackról, és rányomni.
A legintenzívebb program talán a 9 perc. 36 percen 60 nap, akkor 9 perccel a negyede, 15 nap.
A 400Ft egyáltalán nem rossz ár, simán belefér a szórásba, én is 300-400Ft körül szoktam venni.
(Bocsi!:))
Jó tudni,hogyha legközelebb is szenvedés lesz,akkor azt a kupakot is kicserélhetem.De ezt a saját kupakjával is megoldottam, tulajdonképpen nem érte el a nyomója+szerintem nehezebb is lenyomnia,mert hangosabb is,na de alápapíroztam és így már jó (bár továbbra is hangosabb de üsse kő).:)
Én nem tudom,hogy az újabb Air Wick készülékeknél is ezek a percek a mérvadóak-e,mert ezeken kisebb-nagyobb virágok jelzik az intenzitást,de majd lemérem egyszer.Csak azt is el tudom képzelni,hogy a nyomáserősségben vagy nyomáshosszban lehet a különbség ezeknél az újaknál.
400 Ft valóban jó ár,de ezért már tudom, nem éri meg átkocsikáznom a piacra (Kolleganőm azt mondta 300 max 350Ft, gondoltam akkor 3-ra tuti lealkudom és akkor 6-ért kettőt veszek).Itt meg helyben van 500Ft-ért.Igaz másfajta,de majd hozatok levendulásat és hátha az is jó/ilyen lesz.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!