Milyen surolóporral vagy surolószerrel lehet tisztitani a meszelésre szoruló koszos, penészes falat?
Azt tanácsolom, hogy a penészes falat ne nagyon vakargasd, súrolgasd, mert a penészspórák szállni kezdenek a szobában, a tüdőbe jutva súlyos betegségeket okoznak...
Nagyon nem jó, hogy penészes szobában laktok, mert így állandóan ki vagytok téve a penészspóráknak!
Én a helyedben minél gyorsabban kiüríteném a szobát és kimeszelném (ez 1 nap alatt megvan!).
A mész nem drága, ti magatok is megcsinálhatjátok 3-4ezer Ft-ból!!! (1 zsák mész, 2 db piktortégla, 2 db meszelőecset és víz kell hozzá)
Inkább a karácsony legyen kicsit szerényebb, de ne kockáztassátok az egészségeteket!!!
szerintem is ki tudjátok festeni, 1-2 ezer ft a mészfesték, és nagyon hamar szárad!!!
ja, és ha tartósabbat akartok akkor pl.dulux vagy hasonló penészgátló festéket is vehettek azon többet nem jön ki a penész, a mész után viszont kiújul!
állítólag hypóval át kell azért súrolni, nem tudom.
nálunk a fekvőgaléria penészedett be egy szivacs miatt. ott először hypóval fertőtlenítettem, majd 70%-os alkohollal feertőtlenítettem. 2x megcsináltam, azóta hál Istennek, nem támadt újra a penész (a szivacsot azért ki kellett természetesen cserélni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!