Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Használ valaki Lux atkamentesí...

Használ valaki Lux atkamentesítő porszívót? Vélemények?

Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
semmi extra
2009. nov. 16. 16:03
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon jó de annyit nem ér mint amennyibe kerül. Én kölcsön kaptam egyszer. Majd mive nem vagyok milliomos vettem ezerért egy sima gőzgépet. És tökéletesen ugyan azt tudja mint a LUX.
2009. nov. 16. 23:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm vett,de nagyon megbánta.Szinte csak a porszívót használja,néha a szőnyegtisztítót,mert sokkal nagyobb macera össze meg szétszerelni,kitisztítani,mint amennyi dolgozik vele.
2009. nov. 17. 10:06
 4/4 anonim válasza:

A lux gépek magasan a legjobb minőségűek, éppen ezért a legdrágábbak is.

Mióta lux minden takarítógépem, azóta veszem rá magam könnyedén a takarításra, korábban nem ment ilyen egyszerűen.

Ismerőseimtől mindig azt hallom "most ez a porszívó ment tönkre, most az, venni kéne egy másikat". Nyílván még így is sokkal olcsóbban jönnek ki ha évente új gagyi pár ezer forintos gépet vesznek egy hipermarketban. Csak éppen ez macera, a gép hangos, inkább koszos mint tiszta levegőt fúj ki, 1-2 év múlva semmi porzsákot vagy alkatrészt nem talál hozzá, satöbbi.

De mint bármi más, ha a legjobbat akarod, áldozni kell rá.

2010. dec. 26. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!