Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Melyik mosógépet?

Melyik mosógépet?

Figyelt kérdés

Mosógép vásárlás előtt állok, és tanácstalan vagyok. Nézegettem a használt Miele gépeket is, mert a márkáról sok jót olvastam, de ennek ellenére nagyon sok az eladó használt gép...ha olyan jó, akkor miért adják el 4 év után?

Ha vett valamelyikőtök mostanában mosógépet, milyen márkájú volt és mennyire van megelégedve vele? A csendes gép nekem panelba nagy előny lenne...

2013. nov. 1. 09:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Electrolux mosógépünk vidékén 13 éves múlt, szerelőt még életében nem látott, pedig borzalmasan kemény arra a víz. Én is azt vettem 4 éve használtan, igaz még volt hozzá 1 év garancia. Most 7 éves a gép, ez is felültöltős electrolux és semmi baja.

Használtan vateráról érdemes venni, olyat amihez még van garancia. Ilyeneket ki lehet fogni, költözés miatt nem fér be mondjuk és máris harmadába kerül. Előltöltősnek én az LG-t szeretem, szépségszalont vezet ismerős, ottani már tízenéves óriás LG-vel mosnak mindent bent, aminek soha nem volt még baja. Fodrászoméknál szintén ilyen a céges mosógép, ő is csak jókat mondott róla.

2013. nov. 6. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!