Nektek van otthon mosogatógépetek? Ha nincs, folyóvízben mosogattok? Ha van, akkor tudtok a mosogatógép mellé érveket és ellenérveket írni? (saját tapasztalataitok)
Az éthordókat és a normális műanyagokat nyugodtan be lehet rakni!
Egyébként nekünk 4 személyes van 2 főre, szerintem megéri...
Mi is ketten vagyunk,de hétvégeken sokszor még 8 an is .
2 tányérral mi sem inditjuk ,de mivel főzünk is ,vannak edényeke is .A mosogató gép nem konyhamalac,igy az ételmaradékot mindig leöblitjük .2-3 naponként aztán ragyogóan elmosogat a gép,egy rövid programmal .Ilyenkor csak a mosogatópor a jó,mert a tablettának nincs ideje elolvadni,és bent marad a öblitőben is .Sokkal takarékosabb,mint a kézi mosogatás .Mivel az öblités is meleg vízben történik,igy a program lejártával ajtó kinyitva ,és pillanatok alatt leszáradnak az edények .
Az első gépünk 12 személyes volt,abba a nagy edények is
befértek .Én ugy gondolom ez ma már nem számit luxusnak .
Most 9 személyes a Tereza .:-)
6 éve meg van a gépem. 12 terítékes, minden edényem belefér.
4-en vagyunk rá, tehát nem szokott állni.
Én nem szoktam eloblíteni mosogatás előtt az edényeket, csak a kajamaradékot kotrom le. Nálam ez a lépés felesleges.
Teflont és fakanalat is mosogatok benne, ha tonkre megy kidobom. Én nem bíbelődok ezek mosogatásával.
Műanyagból és üveg poharakból valamint tányérkészletből is csak olyat szabad venni, amin fel van tüntetve, hogy használható gépben.
Ha nincs akkor jon elő, amit már írtatok, hogy leszedi a mintát, de ez még semmi, mert idővel elmattul a pohár.
Arra figyelj oda, hogy sót és oblítőt mindig tegyél bele KÜLON. Nem elég ami a tablettában van.
Ezek nem nagy tételek, kibírja a pénztárcánk sokáig elég, a gép pedig meghálálja.
A tablettában hiába van, azt a gép nem tudja adagolni, a mosogatás minősége romolhat.
A szűrőket érdemes kiüríteni néhány mosogatás után, hogy ne teljen fel.
Remélem oromod leled benne. Én imádom az enyémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!