Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A fonokom nadragjaba beletort...

A fonokom nadragjaba beletort a fu. Aludttejben aztattam, Erre a fufolt ugyanolyan viszont a nadragnak az a resze amelyik a tejben volt vajszinubol rozsaszin lett! Most mit tegyek? Visszakapja szerintetek a szinet valahogy?

Figyelt kérdés

A tejes megoldast nem is egy netes olsdalon talaltam (femina.hu stb) es ilyen kockazat sehol sem szerepelt! Most betettem egy 40fokos mosasra... nagyon izgulok mi lesz.!

Legyszi adjatok vmi tippet!

Nagyon draga nadragrol van szo raadasul penteken ezt akarta felvenni a szulinapi partijara a fonok!!

Elore is koszi ha vki valaszol! Es bocs az esetleges hibak miatt, telorol potyogok sunyiban...

2013. okt. 1. 10:45
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Van amelyikre nekem is bevalik de neha nem...na ez pont nem olyan fufoltvolt amin akart volna mukodni :-) de amugy a foltordognek en aca vorosborra valo tisztitojat szeretem legjobban, az 99%-ban hatasos tenyleg a borfolt kiszedesere.
2013. okt. 3. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!