Gyovka kérdése:
Mivel tudom 100%-osan kitakaritani a kutyaszort az agynemukbol, ruhakbol? Hiaba mosom ki vagy kefelem mindig valahol talalok mosas utan, van az a ragasztos henger az jo de hosszutavra kellene nekem valami jo megoldas!?!?
Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 23:22
1/7 anonim válasza:
nem engeded fel a kutyát az ágyra pl? ;)
2/7 anonim válasza:
Elsővel értek egyet, csak úgy tudod az összes szálat leszedni ha egyesével kézzel leszedegeted. Sem a henger se semmi nem szedi le, mert beékelődik a szálak közé. Vagy veszel bőrhuzatot a takaródra, arról nedves szivaccsal is lejön. :)
3/7 anonim válasza:
Ne tartsd a kutyát a lakásban. Ez a legokosabb és legbiztosabb módszer.
4/7 A kérdező kommentje:
Nincs felengedve a kutya koszonom...sot meg a szobaba sem jon be de akinek hosszu FEKETE szoru kutyaja van az tudja,hogy mivel jar hiaba van vagatva folyamatosan a kutya,allandoan porszivozva mosva takaritva stb akkor is van kutyaszor,de azert koszi szepen a rettenetesen ertelmes okfejtest 1. valaszolo...........
2013. szept. 26. 14:02
5/7 A kérdező kommentje:
Na meg te is,hogy ne tartsak a lakasba kutyat?:| Nyilvan nincs kert nem gondolod?A masik meg,hogy talan azerz tettem fel ezt a kerdest mert a kutya mar ku..ara a lakasba van!Nem is ertem tenyleg ezeket a valaszokat,ha nem tudsz segiteni vagy hasznos tippet adni akkor nemkell irni,de gondolom nagyon csabito beirogatni a mesteri megoldasaidat...
2013. szept. 26. 14:06
6/7 anonim válasza:
Nincs értelme veszekedni! Persze,hogy a kutya-macska nem házba való,hanem kertbe,ha van. Viszont már ha valaki mégis bent tartja,akkor számolni kell a szőrrel. Mondjuk én sem tudom elképzelni,hogy bejöjjön a lakásba,sehová sem,sőt olyan emberkékhez sem megyek be,ahol kuty-macs bent van. De ez az én hozzáállásom,aki szereti,csinálja,az ő lakása.
Valószínűleg nincs mit kezdeni a textilekkel,talán idővel kikopik belőlük. Ha esetleg nem túl drága holmik,érdemes kidobni és újat venni. Bőr,műbőr takaró és nagyobb odafigyelés.Mást nem tudsz tenni sajnos!A leoltásokkal ne foglalkozz,sokan direkt ezért járnak ide!
7/7 A kérdező kommentje:
Kb minden 2. kutyatarto lakasba tartja azert kerdeztem hatha valaki...dehat mit vartam,nem foglalkozom amugy veluk ne aggodj cseppet sem erdekel amit ir a sok barom!:) Koszi h irtal de azert a kidobalom a cuccaimat meg mindent nem a legbaratibb megoldas szamomra mert az kicsit draga mutatvany lenne :D
2013. okt. 13. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!