Hogy tudom úra puhává tenni kislányom köntösét?
DM Denkmit folyékony vízlágyító.
Ariel color 3-as hatású mosókapszula.
Kék Lenor öblítő. Ha nagyon kemény a köntös, és sok a mosógépben a ruha, nyugodtan mehet másfél-két adag öblítő.
Én a múltkor ezzel a kombinációval elértem, hogy a régi kemény törölközőim olyan puhák lettek, mint a vaj. Ja és a szaguk is fantasztikus lett. Szerintem a dobot max félig pakold amúgy meg.
"Az öblítőtől keményednek meg a ruhák..."
A mosószer pedig csak összepiszkítja a ruhákat, azt se használjon, mi?
Terjeszd még csak a hül_eségeket a mosódiósokkal együtt...
Nálam is bevált az ecetes öblítés, puhák maradnak a törölközők, és friss illatúak. Aki nem szereti, az tehet illatosítót a szekrénybe.
Hogy az öblítő képez-e bevonatot, azt nem tudom, de törölközőnél, köntösnél a vízkő és a bőrdarabkák okozzák a problémát. Ugye beletörölközünk, és ez beleszárad. Ha mindig ecettel van öblítve akkor puha marad. A már kemény törölközőt érdemes ecetes vízben áztatni kicsit.
És igen, az öblítő sajnos bevonatot képez a ruhán. Nem lesz tőle kemény, csak valamivel kevésbé nedvszívó.
Nekem bevált az ecet, azzal öblítek mindent, a szekrénybe pedig teszek illatosítót. Ugyanazt a hatást érem el, mintha minőségi öblítőt használnék, csak tizedébe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!