A törlőruhát mivel lehet mosni?
Figyelt kérdés
Sajnálom a gépet elindítani 5 konyha ruha miatt így azt gondoltam,hogy a lepedővel mosom ki. Vagy ez gáz?2009. nov. 2. 21:29
1/3 anonim válasza:
Ha nem piszkolod agyonra, akkor ki tudod mosni a lepedővel, törülközőkkel 60 fokon, viszont ha nagyon piszkos, akkor hiába, nem lesz szép tiszta. Le is áztathatod egy éjszakára, kicsit kidörzsölöd és úgy rakod a gépbe, nagyobb az esélye, hogy tiszta legyen. Régen a konyharuhákat mindig főztük, én már nem főzöm, viszont kivasalom.
2/3 anonim válasza:
Én együtt mosom a lepedőkkel,de legalább 70-80 fokon.Majdnem olyen,mintha kifőzném.Ha viszont csak párdarab van,akkor mindig mosószeres,hipós vizben kifőzöm-
3/3 anonim válasza:
Én is főzöm, de ki is vasalom. Belerakom vele együtt az egyéb törölgető ruhákat is (portörlő stb.). Nálam mondjuk kb. 1 nap egy törlőruha, ezért elég hamar megtelik legalább egy fél program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!