Az új Ariel mosókapszulát is használhatom így a lentebb írtak szerint?
Én eddig az Ariel mosókapszulát mindig feloldottam mosás előtt egy 1literes flakonban, hogy a mosás kezdetétől hatékony legyen. Ugyanis hideg vízben majdnem 10 perc mire feloldódik. A program amit általában használok a gépen 70 perces, amiből 20 perc a mosás, 50 perc az öblítés. Könnyen kilehet számolni, hogyha nem oldanám fel, akkor kb a mosás fele elmenne a semmibe, hiszen simma vízzel mosna addig a gép.
Szóval feloldottam vízbe, majd amikor elkezdte a gép magába szívni a vizet, akkor gyorsan hozzáöntöttem a mosószeradagolóba, így a mosás kezdetétől valóban mosott a gép.
A kérdés, hogy vettem ezt az újfajta 3 részből álló mosókapszulát. Hogyha ezt feloldom ugyanígy vízbe nem veszít az erejéből, hogy azok a szétválasztott anyagok összekeverednek a liter vízbe?
Persze értem én, hogy a dobba is összekeverednek, de abba ugye sokkal több víz van.
Ezeknek a különböző anyagoknak egyszerre kell feloldódniuk egyáltalán, illetve mégiscsak valami miatt szétvannak választva ugye? Vagy ez csak látvány inkább?
Szia!
Szerintem ilyen rövid programnál használj inkább sima folyékony mosószert, az már az elejétől kezdve hatékony hisz nem kell neki feloldódni.
Kipróbáltam ezt a 3 részből álló kapszulát és igazad volt. Bár elsőre feloldottam 1 liter vízbe, de teljesen felesleges volt. Ahogy vizet ér el is olvad, így legközelebb tényleg csak a dobba fogom betenni. Nagyon hamar feloldódik, jól mos és szuper az illata.
Sajnos még van a régi egyrészes változatból, az elég nehezen oldódik fel, így annak még vacakolhatok a feloldásával. De amúgy az is szuperül mos és szintén jó az illata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!