Hogy takaríthatnánk le a matricafestéket?
Figyelt kérdés
Az ajtóra ráragasztottuk és mikor leszedtük a matricafestéket, ott maradt a nyoma. Nagyon sürgősen le kéne takarítanunk.2008. jún. 27. 09:08
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom semmivel nem jön le a nyoma. Legalábbis nekem nem sikerült. Nekem egy zománcfestékkel lekent ajtón volt, és mikor lejött egy sárgás foltban maradt ott a nyoma, szóval nem festékdarabok maradtak ott, hanem annak a nyoma. Semmivel nem tudtam leszedni. Pont festés előtt volt ez, úgy hogy mostantól kezdve oda nem teszem csak üvegre.
2/3 anonim válasza:
Nem igazán világos, mi is maradt a felületen.
Ha a matrica ragasztóanyaga, akkor arra egy LABEL-OFF nevezetű spray a megoldás, bár igen drága!
Ha viszont arról van szó, hogy a matrica helyén más színű az ajtó /nem érte fény-lehet sötétebb, de ha a festék olyan, lehet világosabb-mert nem érte közvetlen a levegő, és nem"ért"meg a festék/. Lehet, hogy a leg célravezetőbb megoldás az újrafestés volna!
3/3 A kérdező kommentje:
sajnos nem sikerült letakarítani. a festék megfogta az ajtót, szóval halacskák úsztak az ajtónkon :S le lesz festve. kösz a segítséget
2008. jún. 29. 13:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!