Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Világos fuga mivel takarítsam?

Világos fuga mivel takarítsam?

Figyelt kérdés
A folyosón nagyon csúnya körömkefe+...
2009. okt. 22. 19:05
1 2
 1/12 anonim válasza:
Nedves szivacs-al siman lehett volna meg mielott egeszen megkot, de ha mar szaraz allapotban van probald spaklival.
2009. okt. 22. 19:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Annak már annyi. Én a fugát legszivesebben lefesteném festékkel hátha nem pattog le és akkor nem szívná magába rögtön az összes sarat. Az nemigaz hogy szivaccsal lejön mert előbbutób teljesen elfeketedik.
2009. okt. 22. 19:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Csak részben tartozik ide, nekunk is eléggé fekete már a konyhában a bahama bézs nevű-szinű fugánk, nem tudsz vele semmit tenni szerintem, ami az eredeti szint visszahozná. Nem szabad világos fugát választani, a sima bézs eléggé szürke, de alig koszolódik.
2009. okt. 22. 20:01
 4/12 anonim ***** válasza:
sósav, vagy nitrohigító. büdi, de lemarja a felület legfelső rétegét, és így teljesen kijön a kosz.
2009. okt. 24. 14:38
 5/12 anonim ***** válasza:

Van iylen szőnyegtisztító papucs, rendesen a lábadra lehet rakni, régen iylennel vaxolták a hajópadlókat is!!

Ha nem lehet kapni akkor csinálni kell!

Amúgy tod mikor vesződnék ilyesmivel egyszerubb ujrafugárzni :D

2009. okt. 25. 02:46
 6/12 anonim ***** válasza:

Zománcfesték nem áll meg rajta szerintetek?

A sósav kimarja a csempe szinét is.

2009. okt. 25. 04:52
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2009. okt. 25. 18:10
 8/12 anonim ***** válasza:

a sósav nem marja ki a csempe színét, akkor beszélj ilyet, ha már láttad a gyakorlatban...

nekem sötétbarna a padlólapom, cimsec balibarna a fuga, és semmi kosz nem látszik meg benne...

2009. nov. 3. 22:25
 9/12 anonim ***** válasza:
2 evőkanál szódabikarbónál 2 dl forralt vízbe tenni, ebbe önteni 1 dl ecetet (habzani fog), majd ezt az elegyet vízpermetező flakonba tenni és ezzel befújni a fugát. Fél órát állni hagyjuk, kicsit éátsikáljuk kefével és lemossuk.
2009. nov. 4. 14:06
 10/12 anonim ***** válasza:
én egyszerűen tömény domesztoszt szoktam rajta hagyni pár percig.
2009. nov. 4. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!