Ki milyen gyakran takarítja az otthonát? (főleg a fürdőszoba érdekelne)
Tudom, hogy kissé bizar kérdés, de tényleg nagyon érdekel. Mióta barátommal együtt vagyunk eléggé szembetűnő nekem az ő anyukája és az én anyukám közti különbség. Az ő anyukája mindennap takarít, mindennap kitisztítja a wc-t, az én anyukám pedig ritkábban. Emiatt érdekelne, hogy mi lenne a normális, máshol hogy szokás. Közös jövőt tervezünk, ezért nem akarok beégni ilyen téren.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Felesleges mindennap takarítani az egész lakást. A konyhát szoktam naponta felmosni, a WC-t is, a fürdőszobát használat után.
Nem kell csillogni-villogni az egész lakásnak, csak ne legyen kosz. A túlzásba vitt higiéniától lesznek sokan allergiások.
Porszivózás-felsöprés-felmosás hetente vagy másfélhetente,attól függ hogy vagyunk otthon.
Fürdőben kádat csak zuhanyoztatom,ha már koszolódik,akkor kisúrolom,ez kb havi egy,nem sárdobálás után fürdünk benne.Wc-t mindenki maga utén takaritja,azt csak kivülről szoktam portalanitani kéthetente.(persze ha lesz gyerekünk,akkor utána muszáj lesz,de amig csak felnőttek vagyunk,addig had ne takaritsam más után a wc belsejét)
Sok mindentől függ.
Amíg ketten voltunk a párommal, nem kellett gyakran takarítani. Heti 2 alkalommal.
Amióta négyen vagyunk, mindennap kell csinálnom valamit.
A vécét én is mindennap takarítom, a kicsik miatt, hetente egyszer pedig az ülőkét is leveszem.
Amúgy a fürdő tiszta, havi egyszer elég a nagytakarítás ott. Porszívózni, felmosni 2-4 naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!