Lefolyó dugulásunk van. Tiret lefolyótisztitó mennyire erős?
Próbáltam Neked megkeresni, sajnos nem találtam meg, de leírom, hogy granulátum állagú, bele kell szórni a lefolyóba, és utánaönteni forró vizet, az ilyen nálam elég hatásos. Ilyen piros tasakban lehet kapni, azt hiszem a teszkóban, nem drága, igazából egy noname márka, és tökéletes. Woom vagy Boom, nem akarok hülyeséget írni.
Persze vigyázni kell vele közben, nem lehet közelhajolni.
A másik tanácsom, ha megszűnik a dugulás, hetente két nagy vödör vizet önts le a lefolyón (egyszerrre egymás után) és az elvileg megelőzi a bajt. Amit még csinálok, vettem egy csőgörényt, ami elér a főcsatornáig (tehát ha tudom, hogy nagyjából a lakáson belül 3 m csatornarész van, akkor annak megfelelő görényt veszek; és ezt időközönkánt ledugom, megtekergetem, ezt is prevenciónak (amúgy most is használhatod, ha a szerek ellenére nem múlik a dugulás)...
Biztosra megyek, de megéri:) Sajnos volt, hogy hirtelen ki kellett fizetnem x forintot duguláselhárításra, míg kiértek a szakemberek az összes törölközöm odalett... szóval úgy gondolom ennyit megér, hogy ez többet ne történjen meg, vagy legalábbis a minimálisra csökkentsem az esélyét.
Köszi a válaszokat és a tanácsojat!
Tiretet kipróbáltam, a leirás alapján,de nem javult a helyzet. Köv. Lépés az egész éjszakára... A többit meglátjuk.
nekem a lidl lefolyotisztito masodszorra is bevalt.
utan ontottem meg egy kad forro vizet reggel.
az a baj,hogy csak egy honapig tartott a jo lefolyas, most megint kellett hasznalni!
300 ft egy fel uveggel.
pedig azota nem fesulkodok a furdoben ,csak ritkan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!