Kárpittisztítóval rámehetek a cipőre?
Figyelt kérdés
Tudom, hülyén hangzik, csak nincs itthon más. Vanish kézi sampon, amit nagy felületekre, szőnyegre, kárpitra ajánlanak, egy habot képez, amit pár perc után fel kell porszívózni. A cipő anyaga meg velúrnak tűnik elsőre (kicsit olyan "bolyhosnak", de most megnéztem közelebbről, és simább, műbőr anyagnak tűnik.) Vagy lemossam sima vízzel? Félek, hogy foltos lesz, elszíneződik. Belül a textillel bevont talprészét is ki kellene tisztítanom.2013. jún. 23. 09:48
1/1 anonim válasza:
Nekem is van ilyen cipőm, vettem hozzá mindenféle csoda tisztítószereket, de meg sem mozdították rajta a koszt. Aztán "lesz ami lesz, mocskosan úgysem tudom hordani" felkiáltással bevágtam a mosógépbe 40 fokos programra. Patyolattiszta lett, és semmi baja nem történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!