Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A régi szőrme játékállatokat...

A régi szőrme játékállatokat hogyan lehet tisztítani?

Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én beáztattam őket, kicsit átnyomkodtam utána, és aztán sok vizből kiöblitettem, kicentrifugáltam és meg száritottam.

Amelyiknek nem ment a szine, az a későbbiekben ment a mosógépbe 30 fokra.

Volt egy nagyon régi maci, amit nem mertem mosni, mert fűrészpor, vagy valami ilyesmi volt benne, azt átdörzsöltem szőnyeg tisztitóval, de mindig olyan érzésem volt, hogy nem tiszta.

2009. okt. 11. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
én beszoktam tenni a mosógépbe.
2009. okt. 11. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Én mindig egyszerre bepakolom a mosógépbe 60 fokra, centrifugázva, és semmi bajuk nincs. 40 fokon is nyugodtan moshatod, az is elég neki.
2009. okt. 11. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:
És a mosást követően már elég ha havonta berakod őket a fagyasztóba. Kifagy belőle minden nem oda való cucc.
2009. okt. 12. 00:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Ha nem tudom mivel van töltve, akkor a vízben esetleg elázik az anyag. Ezek 20-30 éves állatkák, de kedvesek számomra, nem szeretném elrontani. Várok még ötletet. Vegyileg esetleg?Egy helyen kérdeztem, ott nem vállalták, de talán tud valaki tisztítót ajánlani. Köszönöm előre is Zsuzsa
2009. okt. 12. 07:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kimoshatod őket a mosógépben,a 20-30 éveseknek már szintetikus anyag a tölteléke.Fűrészporral vagy vattával az 50-60-as években töltötték a babákat.
2009. okt. 12. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!