Nekem egy darabban lenne szükségem egy nagy négyzet alakú anyagra, kb.5x5m. Van olyan méterárú bolt, ahol ilyen széles vásznakat vagy egyéb anyagot árulnak?
Figyelt kérdés
2013. jún. 11. 12:07
1/8 anonim válasza:
A szövőgépeken szőhető maximális szélesség 2,4 m. Tehát sehol nem fogsz 5 m szélességű szövetet találni. Az általános szövetszélesség 1,4m, a műszaki textiliákat árusító boltokban pedig az említett szélesség. Ha nem szövetre van szükséged, akkor úgy nevezett "nemszőtt textiliák" között találhatsz ilyen szélességet is (ilyenek pl. a geotextiliák ), de ezeket kiskereskedelmi boltokban nem árusítják.
2/8 anonim válasza:
Közben eszembe jutott, hogy a szőnyegpadlókat ilyen szélességben is árulják, bár az általános szélesség ott is csak 4 m.
3/8 A kérdező kommentje:
nekem egy lepedő szerű dolog kéne
2013. jún. 11. 14:24
4/8 A kérdező kommentje:
biztos van ilyen, mondjuk egy színházi függöny sem 2.4m széles darabokból van összerakva
2013. jún. 11. 14:24
5/8 anonim válasza:
Ebben igazad van, a színházi függönyöket (valamennyit) Belgiumban gyártják, és onnan szállítják. Ezek egyedi szélessége a már írt 2,4 m. Ilyen "csíkokból" varrják össze.
6/8 anonim válasza:
Milyen célra kellene? Akkor talán tudok valamit javasolni.
7/8 A kérdező kommentje:
színpadra kéne valamit letakarni.
2013. jún. 11. 19:34
8/8 anonim válasza:
Akkor a legolcsóbb megoldás ha veszel elegendő ún. zsebanyagot ( zsebvásznat ) és abból egy hozzáértő varrónő összevarrja ezt az 5 x 5-öst. Ha színpadon használod, akkor 2 méterről már úgysem látják, hogy azon van varrás. ( Ezért írtam hozzáértő varrónőt.) Anyagszükséglete 15m 140-es zsebanyag, egy 1000 m-es cérna,( + ha el is akarod szegetni, akkor még 3 db. 1000 méteres a lockhoz) Zsebanyagot nagykerekben nézz, ott olcsó 3-600 Ft./m.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!