Lehet öblítő nélkül mosni?
Figyelt kérdés
elfogyott az öblítő..lehet anélkül mosni?2009. okt. 7. 20:23
1/16 anonim válasza:
Helyette használhatsz egy pici ecetet is. Nem lesz büdös tőle a ruha. Víz:ecte 1:3
De lehet persze ezek nélkül is
2/16 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Mit gondolsz hány éve van öblítő? És az öblítő előtt is mostak az emberek!
3/16 A kérdező kommentje:
teljesen kezdő háziasszony vagyok:)
19éves..Most költöztem össze a párommal..
Szóval ne gondoljátok,h hülye vagyok..csak félek,elromlik vagy valami..
De am ugye így se lesz büdi az amit mosok..hanem mosópor illat lesz?
Köszönöm!
2009. okt. 7. 20:32
4/16 anonim válasza:
Nem fog elromlani a gép, és a ruha sem lesz büdi. A tapintása lesz más a ruhának, hisz az öblítő egy védőréteget képez rajta, amitől puha. Ennyi fog hiányozni.
5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm..:)
2009. okt. 7. 20:42
6/16 anonim válasza:
Én évek óta csak ecetet használok öblítőként.Fehérebbek tőle a ruhák,és puhábbak is.Az öblítőtöl egyidő után - a reklámmal ellentétben- merevek lesznek,az ecettől pedig puhák.És a mosógépbe sem kell Calgon,mert az ecettől nem vízkövesedik be.
7/16 anonim válasza:
Mióta tudom, hogy az öblitők fémet tartalmaznak, semmilyent nem használok, tehát lehet öblitő nélkül mosni.
8/16 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, de amikor látom, hogy fogyóban van, és mondjuk tudom, hogy nem fogok tudni venni, akkor én felhígítom vízzel, és így több lesz, könnyebb beosztani. :)
9/16 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Én pl. mosódióval mosok, ahhoz egyáltalán nem is kell öblítő.
10/16 A kérdező kommentje:
Mindig van itthon plusz egy öblítő..azt hittem most is,de tévedtem..
Ma nem kaptam túl jó híreket így nincs kedvem elmenni a boltba!
Mi az a mosódió?
Mivel ekcémám van próbálom megtalálni a lehető legjobb dolgokat a bőrömnek!!
2009. okt. 7. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!