Mit lehet tenni a sok szőr ellen?
sziasztok!
3 cicánk van és 1 kutyánk.. rengeteg szőr van mindenhol..
mindennap takarítunk de nem elég.. akinek van cicája,kutyája az hogy takarít?? valami ötlet? tipp? szeretném nagyjából szőrteleníteni a házat.. tippek? ötletek? mindennap felmosok,felporszívózok,hetente mindent törölgetek,stb.. ti hogy csináljátok?
Ez itt: [link]
az úr áldása egy olyan házban, ahol sok a szőr. Nálam ráadásul mindenütt hófehér padlólap van, hogy tisztán kivehető legyen minden kóbor szőrszál. De ez a kis robotporszívó reggel-este körbemegy a házon és egykupacba összegyűjti nekem az elhullajtot bundát. Nem váltja ki a normál porszívózást, de rengeteget segít a lakás szőrtelenítésében.
Ugyanezt csináljuk. Napi szinten takarítás, felmosás. Mégse látni sehol a macskaszőrt, pedig négy macska van.
Vedlés idején pedig mindennap kefélni kell az állatokat. Nem szexuálisan, hanem kefével.
nem vágom ki az állatokat. és ez egy bérház ...
szőnyeg nekünk sincs. és fehér a padló.. ( fekete:@) szóval mindennap takarítás. most éppen nagytakarítást csinálok.. köszi a válaszokat:)
Nekem 4 kutyám van, vegyesen, kicsik és nagyok (helyben találtak, az előző gazdik kivágták őket), sajnos nincs semmilyen tuti praktika. Én erre rendszeresített autómosó kefével tisztítom át a kanapét, naponta legalább egyszer, aztán partvis /porszívó, utána gyors törölge, majd felmosás.
És furminátor szőrkefe, ezzel hetente többször átkefélem mindet.
Ruháról ragacsos görgővel szedem le a szőröket. De a nagy dzsuván túl minket nem zavarnak a kalandozó szőrszálak, hiszen azokból való, akiket annyira, de annyira szeretünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!