Sürgős válaszokat várnék?! :/
Elég!
Nehogy összekeverje valamivel a sósavat!
Sósavval?
És akkor a kutyára most egész életében csak egy megtűrt, "potenciális kórokozóhordozóként" fogtok tekinteni, ahelyett hogy családtag lenne nálatok? Ha ennyire idegenkedtek más fajoktól, akkor minek akartok együtt élni egyel? Nem értem.
Egyébként kutyafürdetés után elég jó alaposan átsikálni Cif-fel a kádat. Nem fogtok valami húsevő vírusban elpatkolni vagy ilyesmi, csak mert megfürdettétek a kutyát abban a kádban, amit ti is használtok...
Sósavat a kádba? Gratula! Azt hittem normális emberek már nem használnak sósavat.
Szólj anyádnak hozzon az éjjel-nappaliból 40-50 liter hypo-t, aztán áztassátok egy-két hétig a kádat.
Meg magukat is benne. Mármint a hypóban. Csak hogy tuti ne kapjanak el semmit.
Szánalmasak. :-(
Kutyát az tartson, akinek agya is van hozzá, meg szíve. Nektek úgy tűnik, egyik se teng túl... :-(
Ez a szúnyogra ágyúval, tipikus esete (szándékosan nem verebet írtam).
Mégha anyukád ennyire is fél a baciktól, bőven elég lett volna a hipós vagy teafaolajos, esetleg domestosos átmosás. Ha kopottnak, fakónak, érdesnek tűnik a kád, akkor a zománcnak annyi szépen megmarta csak idő kérdése mikor kell majd cserélnetek.
*taps* *taps* *taps*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!