Aki "bio" módon mos, milyen illóolajat használtok
illatosítás gyanánt a mosógépbe? Milyen illatot?
Figyelt kérdés
Én ágyneműhöz levendulát.
A sima ruhákhoz??
2009. okt. 5. 10:40
1/8 anonim válasza:
És mennyi illóolajat öntesz be? Higítod vízzel? Hallottam már erről a módszerről, de sosem próbáltam ki. Tartós marad az illat?
2009. okt. 6. 15:21
2/8 A kérdező kommentje:
Ecetet használok az öblítőtartályba, arra csepegtetek 10 cseppet, plusz a dobra (felültöltős) 5 cseppet. Az illat tartós, annyira legalábbis, mint egy öblítővel.
2009. okt. 6. 17:36
3/8 anonim válasza:
Bocs, hogy én is belekotyogok, de én is szeretnék "bio" módon mosni, de fenntartásaim vannak az ecettel. Nem marad ecet szagú, mennyit töltesz bele, hány százalékost?
Csak, hogy a kérdésre is válaszoljak, én az öblítőben is a citrusos illatokat kedvelem, valószínűleg narancs, indiai citromfű, citrom illóolajat használnék.
2009. okt. 7. 12:35
4/8 anonim válasza:
előző! igazából mindegy, milyen ecetet használsz, de garantáltan nem marad ecetszagú! Nekem vannak itthon mosódióim is, azok elég büdösek, de a ruha nem lesz az.
Azt egy kis tasakban kell a ruhák közé tenni.
Én rózsa, fahéj és szantálfa illatokat kedvelem.:)
2009. okt. 7. 21:28
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Az ecettel kapcsolatban ne legyenek fenntartásaid, egyáltalán nem érződik a ruhán! És még a mosógépnek is jót teszel.
2009. okt. 8. 08:35
6/8 anonim válasza:
Milyen illóolajat használtok? Az olcsó 100-200 Ft-os illatolajokat, vagy ezek speciális, drágábban beszerezhető eredeti minőségi illóolajok? Egyszerre többféle olajat csepegtettek bele, vagy csak egyfajtát és mindig mást, amit éppen szerettek?
2010. nov. 8. 15:05
7/8 anonim válasza:
Én csak az illóolajat használom, vagyis az illatos olaj, illat aroma stb. elnevezésűeket nem. És tényleg nem marad ecet szagú :)
A belekotyogós
2010. nov. 8. 15:13
8/8 A kérdező kommentje:
Én közben használtam/használom a kimondottan mosógépes mosáshoz használható, mosóparfüm elnevezésű illóolajat. Nagyon jó az illata, főleg a citromosat szeretem, viszont hamar elillan, és nagyon határozott, hosszantartó illatra nem érdemes számítani. Viszont a frissen mosott ruha érzése sokáig meglesz, még a szekrényben tárolás során is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!