Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A Dosia mosópor mennyire...

A Dosia mosópor mennyire hatékony?

Figyelt kérdés
A Tide és a Dosia között variálok,de nem tudom melyik a jobb. Eddig Arielt használtam,de most nem futi rá.... :(
2009. okt. 3. 21:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szerintem a Dosia nagyon szar, inkább tidet használd!
2009. okt. 3. 21:27
 2/11 A kérdező kommentje:
Én is jobban hajlok a Tide felé. Köszi a választ! :)
2009. okt. 3. 21:29
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Nekem az Aldis Tandil vált be legjobban,és csak 2000-Ft 5 kg.
2009. okt. 3. 21:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Dosiatól szürkülnek a ruhák és a foltok is ott maradnak. Inkább a Tide-ot próbáld, ha váltanod kell.
2009. okt. 3. 22:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A Tide szerintem jó és valamelyik drogéria katalógusában láttam most folyékony változatban. Azt én is ki fogom próbálni.
2009. okt. 3. 22:15
 6/11 anonim ***** válasza:
59%
Minden mosóporban ugyanaz a hatóanyag pont mint a samponoknál csak a márknév jelenti a külöbséget.
2009. okt. 3. 22:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Anyukám doisát használ, nincs vele baja. Én arielt és persilt használtam, de most váltottam bioponra és jobban meg vagyok vele elégedve mint az előző kettővel.
2009. okt. 3. 22:51
 8/11 anonim ***** válasza:
79%

Én felváltva használom, nem vettem észre semmi különbséget.

Fehér ruhák szürkültek, arra most Tomi kristályt veszek. Anyukám dosiát használ, nála minden fehér tök fehér és egyébként is elégedett. Nagymamám dosiát használt, most tideot használ, és közölte, hogy a dosia szar, a tide mindent kimos. :)

2009. okt. 4. 00:20
 9/11 A kérdező kommentje:

Nekünk a Biopon nem vált be. :) Ha csak a név más, a hatóanyag ugyanaz,akkor miért válik be az egyik mosópor,és másik miért nem ?

A Tescoban én is láttam a folyékony Tide-ot,azt hiszem 1000 ft-ért.

2009. okt. 4. 08:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én most Tide-ot vettem. A párom olajos ruháit nem mossa ki csodaszépen, pedig használok plussz még foltisztítót is és 60 fok + előmosás is. Én egészségügyben dolgozom, a fehér ruháim ragyognak.
2009. okt. 5. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!