Nál-ad sok csecse becse van amit lekell törölni portörlésnél? Inkább disztárgyat teszel a fel a polcra vagy inkább növényt?
Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 13:02
1/7 anonim válasza:
Nincs porfogó. Útálom. És nincs polc. Van hatalmas üveges ajtós könyvszekrény, van üveges vitrin, vannak hatalmas gardróbok. Mind padlótól plafonig. Amin port kell törölhetni azok az asztalokon lévő dísztárgyak, pár váza, ezüstdobozok, íróasztal készlet.
Növények a földön állnak és legalább 1,5 m magasak.
2/7 A kérdező kommentje:
:) nekünk is gardrob van, énis utálom a polcot, semmire valók inkább legyen zárt polc és ruháknak még több hely. De olyan sok embernek van polcos szekrény csecse becsékkel
2009. szept. 29. 13:28
3/7 anonim válasza:
Szerintem a sok csetresz már nem divat.Nálunk semmi porcelán,max egy két dísz gyertya és kagylo.de legyen sok rakodos helyem.
4/7 anonim válasza:
NE is mondd nekem ilyenek a polcaim. Pl itt az íróasztalomon teljes a kupleráj. LEgalább 115 féle valamit kéne leszednem, hogy letöröljem az asztalt. A polcaimon is vannak képek ilyesmi, de ott már sok mindent sikerült szanálnom. Ha lesz saját háztartásom talpig gardróbok lesznek, semmi polc, ami polc az meg üveges, aztán csókolom.
5/7 anonim válasza:
Változó. Van a városban egy nagyon jó lakberendezési és ajándékbolt, ott rendszeresen elcsábulok, annyi szép dolgot lehet kapni, meg ötleteket is adnak az elrendezéshez. Főleg ünnepi időszakokban (karácsony, húsvét) van elől több dísztárgy, ilyenkor csak néhány őszies, a többi dobozokban hever a szekrény mélyén. Alapvetően tetszenek, de a hosszadalmasabb takarítás miatt most már én is csak módjával teszem ki őket.
7/7 anonim válasza:
Nincs.
Msot vettünk hatalmas gardróbot + szines dobozokat az IKEA-ba és minden eltettem. Utálom. Ami olyan, megtartottam emlékbe, a többi irány a kuka. Már csak ezt a szg. asztalt kell kiiktatni, sarok, nagy és ezt is utálom, mert itt gyűlik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!