Milyen wc-d van? Alsó öblítéses, hátsó kifolyású. Milyenek vannak még, melyiket könnyebb takarítani és tisztán tartani?
azt a mély öblítésest ne vedd! én csak pottyantósnak hívom :) ha épp a barna csomaggal ülsz rá, hát lehet, h visszafröccsen. elég undi... nagyiméknál olyan volt, én előtte mindig tettem bele wc-papírt...
lehet, hogy a régifajta hagyományosat egy kicsit nehezebb takarítani, de hidd el, megéri...
komolyan mondom, aki kitalálta ezt a pottyantóst, azt ráragasztám, aztán nyaldossa az ő popóját a xaros víz! :p
Hát igen.. Ez a pottyantós nekem sem jön be annyira. Anyósomnál is olyan van, a szüleimnél viszont hagyományos. Mindenki a sajátjára esküszik :)
Az biztos, hogy a "pottyantós" mindent levisz, annál nincs dugulás. A hagyományos viszont nem fröcsköl :P na majd döntünk :)
köszi a válaszokat
ha bemegyek egy wc be ,szerintem szebb ha pottyantós van!
Viszont pottyantósat könnyű is tisztántartani!!!4nálunk az van. nagy wc nél hááááát nem mondom hogy a lejobb ha felfröcsköl de bajom nemlett tőle.
viszont belesem halok ha felfröcsköl.
a másik én még olyan hagyományos wc-t nem láttam ahol a lefolyó aluli része mikor belenézel tiszta lett volna teljesen.Szóval ezis legyen szem előtt hogy pl. menj el szüleidhez mamádhoz ahol sima van, és nézz bele mélyebben ahol a lefolyóalulvan. na ott egyiksem tiszta! mikor bemész wcre és takaritod akkor is jobban odakell figyelni mert nemnagyon látni mert "kaki"tartója van.
11:27!
Ne is mond, a halálom! Nem tudok nyugton ráülni mert rettegek a felcsapódó víztől!
Egy jó tanács a hagyományoshoz: a mosogatógépbe való kis tabletta nagyon jól kitisztítja lent! Éjjelre belepottyantod, reggelre letisztítja. Egyszer kaptam áruházba egy doboz ilyen hülyeséget, de nincs mosogatógépem, szóval a WC-be dobálom... Jól letisztítja!
Én is a hagyomásnyosra esküszök, mert bár a pottyantós tényleg tiszta, munkába olyan van. De ahogyan az első írta...früccs (fújjjj).
Viszotn ha a mosogatógép tabi jó a hagyományos tisztántartásásra, akkor semmi kétség...csak is az :) Majd én is beszerzek és kipróbálom, szóval köszi a tippet utolsó! (Vagyis így már utolsó előtti leszel...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!