Mit csináltok az egyszer használt ruhával?
ha pl leugrom a boltba, vagy a gyerekekért az oviba, akkor nem mosom ki a ruháimat, hiszen 10 percet volt rajtam.
De ha pl fél napg rajtam van, akkor kimosom.
Amiben otthon vagyok, (én úgy hívom az átvedlőruha ) azt 2 naponta cserélem, azt sem minden nap, mert felesleges.
fehérneműt, pólót a szennyesbe, nadrágot vissza a szekrénybe, ha nem lett koszos és csak párszor volt rajtam (vagy nem térdesedett ki még:)). Pulcsi, kardigán csak akkor megy vissza a szekrénybe, ha rövid vagy hosszúujjú fölé vettem, ha ujjatlan vagy semmi nem volt alatta, szennyes, mert érintkezett a hónaljammal :) tehát beleizzadhattam.
A párom míg agglegény volt, albérletben lakott, ahol volt egy plusz ágy, nem használta, de egy idő után az lett a "ruhásszekrénye": amit párszor már felvett, póló vagy ilyesmi, leterítette oda, így egy idő után több cucc volt ott, mint a szekrényben :) ha már dőlt a kupac, átnézte és többnyire bevágta a nagyját a szennyesbe, illetve egyből a mosógépbe. Kiürült az ágy and the story began again :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!