Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mit csináltok az egyszer...

Mit csináltok az egyszer használt ruhával?

Figyelt kérdés
Kimossátok akkor is , ha csak pár órát volt rajtatok, vagy berakjátok a szekrénybe a tiszták közé, vagy külön szekrénye esetleg székre terítitek?
2009. szept. 25. 10:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kimosom.
2009. szept. 25. 10:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon jó kérdés. Ha végre egyszer nagy lakásunk lesz, biztos keresek neki helyet. Addig meg, a fürdőszobában a szennyestartó lehajtott tetejére teszem, ami nem szép látvány, igaz az ajtó nyitott állapotban eltakarja.
2009. szept. 25. 10:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy milyen ruháról beszélünk. Ez alatt azt értem, hogy olyan-e, amit gyakran használsz, vagy valami alkalmi. Ha alkalmiról van szó, akkor azt természetesen kimosom, rendbe rakom, és úgy teszem a helyére, ha mindennapi használatú, azt mindig hagyom átszellőzni, ha levetem, és utána körbenézem. Ha szükséges, megy a mosásba, ha nem, akkor vissza a szekrénybe. Csak akkor mosok, amikor szükséges, 2-3 alkalommal is felveszek valamit, és mielőtt azt gondolná valaki, hogy ez igy butaság, és, hogy nem forditok gondot arra, hogy ápolt és tiszta legyek, annyit mondhatok, hogy igenis odafigyelek, viszont nem vagyok hajlandó még jobban szennyezni a környezetünket, mint amennyire igy is szennyeződik. Attól, hogy rajtad volt, mondjuk egy nadrág, mert elmentél 2 órára bevásárolni, ha nem piszkolódott, nem izzadt, úgy gondolom, hogy teljesen felesleges kimosni. Nyugodtan felveszem még egy alkalommal biztos.
2009. szept. 25. 10:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
pullovert, nadrágot szoknyát visszateszem a szekrénybe. A többit mosom.
2009. szept. 25. 10:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

ha pl leugrom a boltba, vagy a gyerekekért az oviba, akkor nem mosom ki a ruháimat, hiszen 10 percet volt rajtam.

De ha pl fél napg rajtam van, akkor kimosom.

Amiben otthon vagyok, (én úgy hívom az átvedlőruha ) azt 2 naponta cserélem, azt sem minden nap, mert felesleges.

2009. szept. 25. 11:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Pólót, zoknit, alsóneműt egy használat után rakom a szennyesbe, mindegy, hogy egy órát vagy egy napot volt rajtam. Egyéb dolgot (nadrágot, pulcsit, kardigánt, kabátot) többször veszek fel.
2009. szept. 25. 12:54
 7/8 anonim válasza:
100%
Ha beleizzadtam azonnal szennyes, ha nem lett koszos, foltos, akkor vissza a szekrénybe és pár nap múlva felveszem. De két használat után azért már kimosom.
2009. szept. 25. 14:36
 8/8 anonim válasza:

fehérneműt, pólót a szennyesbe, nadrágot vissza a szekrénybe, ha nem lett koszos és csak párszor volt rajtam (vagy nem térdesedett ki még:)). Pulcsi, kardigán csak akkor megy vissza a szekrénybe, ha rövid vagy hosszúujjú fölé vettem, ha ujjatlan vagy semmi nem volt alatta, szennyes, mert érintkezett a hónaljammal :) tehát beleizzadhattam.

A párom míg agglegény volt, albérletben lakott, ahol volt egy plusz ágy, nem használta, de egy idő után az lett a "ruhásszekrénye": amit párszor már felvett, póló vagy ilyesmi, leterítette oda, így egy idő után több cucc volt ott, mint a szekrényben :) ha már dőlt a kupac, átnézte és többnyire bevágta a nagyját a szennyesbe, illetve egyből a mosógépbe. Kiürült az ágy and the story began again :)))

2009. szept. 28. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!