Milyen márkájú porszívót érdemes venni, ami jól szív és nem túl drága?
Persze hogy megteszi,akkor minden porszivó olcsó is lenne.
Azon gondolkodj el,mitől olcsó ,hol is vagyok átverve . A jót meg kell fizetni !
Ne feledd a mondást,mindig az olcsó a drága .
Kedves harmadik válaszoló!
Ha hiszed, ha nem, pont ez tetszett meg nekem, amikor a neten keresgéltem. De elbizonytalanodtam kicsit, mert több értékelésben az áll, hogy hamar elromlott: vagy a szívóereje csökkent, vagy hangosabb lett 1-2 év múlva. Itt találtam a készülékről több mint száz értékelést:
Nekem 4 éve megvan a Vinchi VCO18 Taifun porzsák nélküli porszívó HEPA filterrel (1800W).
( [link]
Most nemrég kezdett fura lenni, aztán rájöttem, hogy a barátom teljesen eldugította. Karnist fúrt fel és a falat meg a friss festéket szívta fel vele. A porszívó belül olyan volt mintha átfestettem volna sárgára...a szűrőről csak vízsugárral jött le a cucc. Szóval, ha hepa szűrőset veszel, akkor készülj fel, hogy néha szét kell szedni és jól át kell pucolni. Mellesleg én 2009-ben 8-9 ezerért vettem, most 18 ezer ugyanaz a gép.
A másik dolog, a márkással tényleg az a gond, hogy a márkát fizeted meg rendesen nem pedig a gép valódi árát...
Éssss mééégg egy fontos momentum: villanykörte összeesküvés - a tervezett elavulás története
Aki teheti nézze meg, érdekes. :)
OFF
(Erre legjobb példa a medvesajt -sparos budget sajt- pennys sissy sajt, ua csak más a csomagolás és olcsóbb.)
Én is a fenti Samsung-ot vettem, a fő szempontom az volt, hogy ne karcolja össze a laminált padlót és könnyű legyen kiborítani a termést.
A boltban az mondták, hogy nem érdemes 1400 W-osat vagy gyengébbet venni, mert csak tologatja a koszt.
Amúgy meg szerintem inkább mázlitól függ, hogy az adott gép meddig bírja, nem a márkától/ártól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!