A porszívó papír porzsákját meddig lehet használni?
Figyelt kérdés
Vettem papír porzsákot a takarítógépbe, (Eta sirius) és ugye ez baromi nagy, de árban kb ugyanannyi mint egy sima kisporszívó kiszsákja... fene érti ezeket. Azt viszont sehol sem láttam eleddig, hogy tulajdonképpen meddig lehet használni egy porzsákot. Takarításonként cserélni? Havonta cserélni? Évente cserélni ha nem telik meg közben, pedig hetente használják? Értve ezalatt az elavulási idejét, illetve a telítettségi fokát, hogy tulajdonképpen mi mennyi..2013. ápr. 4. 20:55
11/11 anonim válasza:
A textil porzsákkal nekem az a bajom, előtte olyan volt, hogy elég koszos művelet kirázni, porallergiás is vagyok és soha lesz olyan tiszta mint egy új zsák, max akkor ha kimosnám, de az sok macera és kosz. És így sose fog olyan jól szívni a porszívó, mintha beleteszek egy új eldobható porzsákot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!