Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen engedély kell, hogy...

Milyen engedély kell, hogy konvektoros fűtésről központira átállhassak?

Figyelt kérdés
Nagyszüleim házát újítom fel, szerencsére saját kezűleg meg tudjuk a fűtésátalakítást is csinálni. A rendszer véglegesítéséhez természetesen szakember jön majd, de ezen kívül kell még hatóságot bevonjak, illetve van valahol bejelentési kötelezettségem?
2013. márc. 23. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen kazánról üzemel a rendszer. Ha cirkó lesz,akkor

kell rajz a gázosoknak,illetve ha van akkor módositás.

Ha turbós akkor nem kell kéményseprő,ha kéménybe kötött

akkor a kémény bélelt legyen,és kéményseprő ad róla igazolást,hogy megfelelő az előirásnak .És még kell

egy érintés védelmi igazolás,hogy ki van épitve.Ezt egy erre hivatott villanyszerelő csinálja .

Nálunk legalább is így volt .

2013. márc. 23. 22:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Lassan már ahhoz is kell ha kifested a házat.... egyébként úgy ahogy az első írta.
2013. márc. 23. 22:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Turbó kazán lesz majd.
2013. márc. 23. 23:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Természetesen kell ha felesleges pénzed van ilyesmire. Én nem kértem nekem nem voltak felesleges tízezreim tervekre meg engedélyekre. A gáz már hivatalosan benn volt 1 db konvektorral innen vitettem el egy vállalkozóval( aki 30 éve ezt csinálja)mindenhova.Boilerhez kazánhoz gáztűzhelyhez. A központihoz meg mink az engedély. Ha még is kérsz ilyeneket akkor meg számolj azzal hogy egy vállalkozó sem fog felelőséget vállalni a te munkádért tehát nem fogják aláírni a papirokat és bukod a munkád esetleg anyagod egy részét.
2013. márc. 24. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!