Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mitől lesz szép fehér a...

Mitől lesz szép fehér a textilpelenka?

Figyelt kérdés
4hónapos a kisfiam,és a pelusok már szürkék.Mindenféle mosóport kipróbáltam már,de nem sok sikerrel.Az ecetes átmosás mire is jó?Többektől hallottam már.
2009. szept. 17. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Az az igazság, hogy cloroxszal, meg ilyesmivel mosthatod fehérre, de engem csak az érdekelt, hogy tiszta legyen. A babát nem zavarta, hogy nem hófehér. A clorox szerintem zavarta volna.
2009. szept. 17. 14:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mosáshoz: mosószóda és szódabikarbóna (ha esetleg előtte áztatni akarod, akkor mosószódába áztasd)

Öblítéshez: ecet.

2009. szept. 17. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a titok: a mosás 90 fokon.

Én nem használok olcsó mosóport, kipróbáltam már sok mindent, és nekem az nem vált be, szerintem nem mosnak tisztára.

És a 90 fok az fehérít is rendesen, meg persze ami a lényeg, fertőtlenít!

2009. szept. 18. 11:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Én több mosószert teszek bele és igy minden szép fehér.Ha meg olyan akkor hypozók.pl fehér zoknik.
2009. szept. 18. 19:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az én fiamnak mostam a pelenkáját(kicsit régen volt már ,mert most 20 éves)akkor mindíg hypót használtam. Utána ha kellett tízszer is át öblítettem,igaz ,hogy hamarabb szétmentek de tiszták voltak.És akkor még tárcsás mosógép volt ami százszor tisztábban mosott!
2009. szept. 19. 07:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az előbbi vagyok.A hypót mindíg forró vízbe tettem bele és úgy raktam a pelenkákat bele.Mindíg hófehérek lettek.
2009. szept. 19. 07:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Ah, igen, a tárcsás gépek :) Anyum sok mosóporral mosta őket. Szép fehérek voltak.
2009. okt. 1. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!