Mit csinaljak az eldugult tusolo-lefolyoval?
Panelban pl nincs összefolyó.
Én nátrium-hidroxidos tisztítót szoktam beleönteni, majd pumpálom kitartóan. Akár több napon keresztül is, a többi lefolyónyílást bedugva.
Néha több maréknyi fekete földszerű anyag szokott följönni. De eddig mindig lefolyt egy idő után a víz.
Néha, ha hallom, hogy a szomszédok szorgosan pumpálnak, akkor tudom, hogy pár nap múlva nálam is el fog dugulni.
Lehet hogy csak a tusolója lefolyója közvetlen fenn van eldugulva .Az is összeszed mindent.Kis csavarhúzoval kell mindenkis lyukat körbe kotrogatni.Ha ezt tisztának találtuk,akkor bedugni,vizet bele jócskán .Ebbe mosogatószert,és mehet a pumpálás .Vagy egy másik csapról
víznyomással megnyomatni .A lefolyóba beletenni a tőmlővéget,ruhával mellette eltömiteni amennyire csak lehet és megnyitani a vizet.De csak óvatosan ,nem teljesen egyszerre.Ez 2 emberes munka .
Köszönöm a tippeket!
Tegnap megneztem magamnak közelebbröl ezt a lefolyot. A tetejet le lehet szedni, ez egy kör alaku lyukba passzol. A lyuk kb 5-7 centi mely. Probaltam beledugi valami drotfelet, de mintha nem lenne kimenetele, sehova nem tudtam melyebbre bedugni. All a viz ebben a lyukban, igy csak gondolom, hogy apro lyukakon megy ki a viz.
Na de majd ma megprobalkozok megegyszer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!