Szódabikarbónás súrolás fugáknál, csak a fehér fugánál hatásos, vagy tisztítani lehet vele pl. a világosbarna színt is?
Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 19:31
1/4 anonim válasza:
Én azt szoktam mivel olcsóbb a szódabikarbónánál,hogy felkapok egy maszkot kesztyűt kinyitom az ablakokat egy tálba beleöntök hipót töményen majd a körömkefét belemártogatom és sikálok.... ezt évente 2szer tavasszal és ősszel szoktam a konyhába és a fürdőbe.A konyhába világosbarna a fuga a fürdőbe krém színű.
Egyébként miért ne lehetne a világosbarnát is????
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Azért kérdeztem erre rá, mert a szódabikarbóna hatékonyságáról kizárólag csak fehér csempe fehér fuga variációban találkoztam.
2013. márc. 5. 12:36
3/4 anonim válasza:
És a színes fugát nem fehéríti ki a hipó?
4/4 anonim válasza:
Bármilyennél, nálam nagyon világos kék van.
Ecet+szódabikarbóna, kicsit állvahagyom, utána sikálom. Nekem a sikálásra nem váltak be a körömkefék, a Vileda súrolókefével szoktam sikálni. Még a feketére elszíneződött fugát is szépen kisikáltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!