Citromsav port hol kapok Szolnokon? Takarításhoz nagyobb, fél - egy kg-os kiszerelésben.
Figyelt kérdés
Interneten találtam, de ha lehet, megspórolnám a szállítási költséget, és megvenném helyben.2013. febr. 23. 00:45
1/10 anonim válasza:
Ha van Metro,nézd meg ott...ill. kérdezd meg gyógyszertárban,hozatnak-e a nagykerből ennyit.
2/10 anonim válasza:
Esetleg mezőgazdasági,borászati boltban .
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Metro nincs, de gyógyszertár van néhány.
Konkrétan borászati boltról nem tudok, de jó kiindulópont.
Viszont eszembe jutott valami: az ARO márkajelzésű kisboltokba nem a METRO-ból szállítják az árut? Mert ilyen van a közelben.
2013. febr. 24. 07:07
4/10 anonim válasza:
Én csak 10dkg-osat tudok a Golfban vagy a Vár kert áruházban ott 140FT-így fél kiló 700FT-ba kerül olcsóbb mintha megrendelnéd neten.Én meg bóraxot vadászok, de nincs sehol Szolnokon:(
5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Az tényleg jó árban van, veszek is. Máshol az étkezési citromsav 50 g-os kiszerelésben 110 Forintnál kezdődik. Bóraxot még én sem találtam. Trisó van az árkádok alatti eurós üzletben például, de bóraxot csak eltevős szezonban szoktam látni élelmiszerboltban, kis sárga tégelyben (hasonlóban, mint a citromsav, attól sötétebb), aranyáron.
2013. febr. 28. 08:58
6/10 A kérdező kommentje:
Oppsz, most jutott eszembe, hogy lehet, butaságot írtam legutóbb, de az lehet, hogy nem is bórax, hanem borkő szokott lenni. Bocsi.
2013. márc. 1. 11:33
7/10 anonim válasza:
Szia!Ma sikerült vennem 500g-os citromsav port 630ft-ért még olcsóbb is mint amit ajánlottam egy bioboltban ami a Fősulival(régi) szembeni utcában van.Nektár Biobolt Szolnok Ady E. u. 18..Ott találtam végre bóraxot, szódabikarbónát(500g-osat), de van mosószóda meg sok más is csak kérni kell mert nincs minden kirakva!Ott nézd meg, bár mondta az eladó, hogy citromsavból ez volt az utolsó, jövőhéten lesz csak.
8/10 A kérdező kommentje:
Hú, ez szuper, köszönöm! :)
Azt nem tudod esetleg, hogy jövő héten melyik napon?
2013. márc. 2. 09:35
9/10 anonim válasza:
Sajnos nem.De szerintem valahol fönn van a telószámuk érdmes rákérdezni egy nagyon kedves eladónő dolgozik ott.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, úgy lesz. :)
2013. márc. 3. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!