Mennyi mosópor kell?
A kérdésem az lenne, hogy 3 hónapra kb mennyi mosópor kell, ha hetente kétszer mosok? (egyedül vagyok)
Ariel mosóporról van szó. Kibírja a 4 kilós, vagy kell a 6, esetleg 10 kilós is? Ehhez mennyi öblítőt számoljak? (minden mosáshoz van használva, Silan öblítőről van szó)
Én 3literes folyékony mosószert használok,hetente van,hogy többször is mosok,mert van egy 18hónapos lányom és egy párom,szóval ez legalább 3hónapig elég.
Öblítőből koncentrátumot veszek,most 3literes Silan van itthon,ebből 12liter öblítőt lehet vízzel hígítva "készíteni",ez nagyon sokáig elég.
Hetente egyszer mosok,akkor kb 8 gep(gyerekruha,munkas,felnott,agynemü,alsonemu,zokni,néha kabat,törürlközö)10 Kilos mosopor elég ket honapra(igaz többet hasznalok kelleténél)öblitö kethetente 1.Szoval vegyel 10 kilo mosoport.Öblitö 6
Ha kevesebbet hasznalsz 4 is elég.
Elég a 4 kilós bőven szerintem.
De ha a 6 kilüs olcsóbbra kijön,megéri megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!