A Tomi mosószerbe milyen hatóanyag lehet, ami a többibe nincs, mert csak erre az egyre vagyok allergiás? Amúgy milyen mosószert használtok?
Nincs két olyan mosópor, aminek pontosan megegyezik az összetétele. Egyébként valószínűleg valami illatanyagra lehetsz allergiás. Csináltass allergiatesztet, abból kiderül.
Én amúgy Arielt használok, mert ár-érték arányban ezt tartom a legjobbnak.
Érdekes, én pedig minden mástól kicsattogok, csak a Tomitól nem.
Bőrfüggő.
a Tomi egy rakás sz@r, az Aldis, Teszkós mosóporok szintjén van. Én életemben nem használtam, de tesóm a megszálottja. Múltkor vasalta a férje ingeit. Büdös volt a szobában, ahogy a forró vasalótól kijött a szag az ingből. Kérdeztem, hogy nem mosta ki a ruhákat? Mondja de most szedte le őket a szárogatóról. És utána szagoltam a többi ruhát, törölközőket, a márkás öblítő se segített rajtuk.
Anyukámnak is vitt haza hogy de jó meg olcsó. A második mosás után kidobta. Egyszerűen nem mos. Mindenféle pancsolt hulladékból van összeöntve, szóval nem csodálom hogy kikezdte a bőrödet. De ha érzékeny a bőröd, lehet, hogy kímélő mosószert kéne használnod, vagy lehet hogy az öblítő kezdte ki.Én is Arielt használok és tökéletesen meg vagyok elégedve vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!