Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A Tomi mosószerbe milyen...

A Tomi mosószerbe milyen hatóanyag lehet, ami a többibe nincs, mert csak erre az egyre vagyok allergiás? Amúgy milyen mosószert használtok?

Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Nincs két olyan mosópor, aminek pontosan megegyezik az összetétele. Egyébként valószínűleg valami illatanyagra lehetsz allergiás. Csináltass allergiatesztet, abból kiderül.

Én amúgy Arielt használok, mert ár-érték arányban ezt tartom a legjobbnak.

2013. febr. 4. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Érdekes, én pedig minden mástól kicsattogok, csak a Tomitól nem.

Bőrfüggő.

2013. febr. 5. 07:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Én markas mosoporokat vettem(Ariel,Persil)de kiprobaltam a Tandil mosoport es kitünö.
2013. febr. 5. 10:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehetsz allergiás illatanyagra ,színezékre is. Én Bonux folyékonyat használok az enzim és színezékmentes .Sokan allergiásak az enzimekre ,főleg a kisbabák.A Bonux is szép tisztára mos, akárcsak a Tomi.
2013. febr. 5. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:

a Tomi egy rakás sz@r, az Aldis, Teszkós mosóporok szintjén van. Én életemben nem használtam, de tesóm a megszálottja. Múltkor vasalta a férje ingeit. Büdös volt a szobában, ahogy a forró vasalótól kijött a szag az ingből. Kérdeztem, hogy nem mosta ki a ruhákat? Mondja de most szedte le őket a szárogatóról. És utána szagoltam a többi ruhát, törölközőket, a márkás öblítő se segített rajtuk.

Anyukámnak is vitt haza hogy de jó meg olcsó. A második mosás után kidobta. Egyszerűen nem mos. Mindenféle pancsolt hulladékból van összeöntve, szóval nem csodálom hogy kikezdte a bőrödet. De ha érzékeny a bőröd, lehet, hogy kímélő mosószert kéne használnod, vagy lehet hogy az öblítő kezdte ki.Én is Arielt használok és tökéletesen meg vagyok elégedve vele.

2013. jún. 14. 21:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Mielőtt ennyire leszólnád a Tomi mosószert,ajánlom figyelmedbe a Folyékony mosószerek és mosóporok tesztje-Fogyasztók lapja című tesztet ahol megláthatod,hogy a Tomi semmivel nem rosszabb az Arielnél.
2013. jún. 24. 07:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Nos a Tomit továbbra és szidni fogom, mert sz@r és büdös Használd egészséggel : )
2013. júl. 6. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!