Grummel otto kérdése:
Zomancozott edenyben fozom a teat, egy ido mulva a tea elszinezi az edeny belsejet. Mivel tudom tisztara varazsolni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 17:46
1/4 anonim válasza:
Ha mindig csak teát főzöl benne,azt nem is szabad tisztítani.Annál jobb a tea benne .Ezért találták fel a tea főző edényeket .
3/4 anonim válasza:
Háztartási sósavat öntesz bele,egy szivaccsal rákened az oldalára,és mire körbeértél,már öblítheted is le.Egyáltalán nem károsítja a zománcot, az én teafőző lábosom már 15 éves,rendszeresen tisztítom így, és semmi baja.A lényeg,hogy a sósavat hígítatlanul kend rá,és aztán jó bő vízzel öblítsd le,nyilván a víz teljesen leviszi,ezért neked se lehet tőle bajod.
4/4 anonim válasza:
én anno hipóval szedtem le a fekete réteget. öblítés, és kész :)
amúgy általában csak vizet forralok, és egy műanyag kancsóban készítem el a teát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!