Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Gazdálkodás. Ha heti 4000Ft...

Gazdálkodás. Ha heti 4000Ft jut két főre kajára mit ennétek hét napon keresztül -ami persze még laktat is. Nem gond ha egymást követő napokon ugyanaz van, kérdem?

Figyelt kérdés

2013. febr. 1. 12:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy kezdem a vásárlást,hogy megnézem,mi van leárazva.Ha megfelel,akkor azzal kalkulálok.Egyébként főzelékek,levesek,tésztaételek mind olcsók,csak a hús drága.Így én olyant havonta kb 1x készítek,és egyfélét,aztán tovább variálom.
2013. febr. 1. 21:56
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Fel is kötném magam, ha állandóan a tészta-rizs ezerféle variációit kellene ennem időnként egy kis hússal. Inkább vállalnék másodállást.
2013. febr. 1. 22:01
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
én sem tudom elképzelni, hogy emberek ilyen ételeken tudnak élni. zsíroskenyér, vajaskenyér, krumplis tészta paprikás krumpli. ez szörnyű nagyon sajnállak. én egy napra sem tudok 4000 ft-ból kijönni, szükség van a friss gyümölcsre, zöldségre, húsra.
2013. febr. 2. 19:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Majd nyáron, amikor gyakorlatilag fillérekért hozzá lehet jutni a zöldségfélékhez (borsó, bab, karfiol, karaláb, tökfélék, répa-gyökér, paprika paradicsom stb.) akkor azzal kell szépen megtömni télire a fagyasztót, és akkor is lesz minden héten az asztalodon friss zöldség.

Ha most kellene megvenni a zöldpaprikát 600 Ft/kg, akkor egy rántottát sem ennék egész télen, így pedig előveszem a 80.- Ft/kg-ért vettet, és nagyon olcsó kajám van.

A húsfélének az ára sohasem emelkedik decemberről januárra, stb. olyan mértékben, mint a zöldségfélék. Másrészt azokból szinten minden héten kapsz valahol valami akciósat, felesleges belőle hetekre-hónapokra előre bespájzolni. A végén úgyis csak rátok avasodik.

2013. febr. 3. 07:43
 15/15 Arki110011 válasza:

Peldaul tudsz csinalni csirkefarhatbol huslevest.

1kg csirkefarhathoz tobb helyen hozzalehet jutni 180Ft alatt. 2 kilobol lehet csinalni akar kozel 15 liter leves is.

A sargarepa hozza szinten olcso,az is 200 forint alatt kaphato. Feherrepa dragabb, de abbol sokkal kevesebb kell, 1-4 kilo, de akar ki is lehet hagyni. 1kg cernametelt 300 Ft. Fokhagyma kell meg bele, de azt szinte utanad vagjak es par szem feketeborso.

Ez kijon kb 900 forintbol es egy hetig kenyerrel biztos eleg.

A farhat hus is a leves mellett fogyaszthato, kenyerrel olyan mint a masodik fogas lenne.

Csak arra kell vigyazni, hogy a tesztat ne fozd bele, mert megsavanyodik a leves. (kulon is fozd mert elszivja a leves levet)

A rizs es burgonya olcso. Nemelyik fozeleket is viszonylag olcson elo lehet allitani. Sajnos a regen olcso bab, sargaborso, zoldborso mar nagyon draga lett.

2014. jan. 9. 03:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!