Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mennyi időközönként festetek...

Mennyi időközönként festetek kerítést? és vas vagy fa kerités?

Figyelt kérdés
égő vagy sem mi 8. éve és most festettem be. fa kerités.hihetetlen hosszu szakasz,mert sarokház, és 70m hoszu:(
2009. szept. 3. 01:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Nálunk otthon legutóbb 10 éve volt festve és most vált időszerűvé.. bármikor lefesthettem volna de lusta vagyok. :P

Most pedig már szolgálati lakásom van és nem invesztálok pénzt bele. Ha lesz saját házam, örömmel lefestem a kerítést. :)

Neked megoldás: festékszóró. Ha magad akarod csinálni akkor kicsit macerásabb, de szerintem megcsináltatni valakivel érdemesebb, és úgyis hosszútávú befektetés. Pénz -és időfüggő.

2009. szept. 3. 08:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálunk is nagyon hosszú a kerítés, mert saroktelken van a házunk. A két utca felőli oldalon egyértelmű, hogy nekünk kellett csinálni a kerítést. A két másik oldalon is mi csináltuk, mert a szomszédok lusták voltak és még a mai napig se lenne kerítésünk.

25 éve mióta megépült a ház nem volt átfestve a kerítés!

Dróthálós kerítésünk van beton lábazattal és vas oszlopokkal. Az egyik utca felőli oldalon PVC-bevonatú a drótháló. Ez nagyszerű találmány, mert nem engedi rozsdásodni alatta a drótot. Ma is olyan, mint az új.

A többi részem már rozsdás, de még egyben van.

Lehet, hogy hibás felfogás és az én lustaságom is beszél belőle, de igazság szerint olcsóbb megvenni 30 évenként egy tekercs dróthálót, mint pár évenként újrafestegetni.

2009. szept. 6. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!