Használtatok már ariel mosógélkapszulát?
Nem bele kell önteni a dobba hanem bele kell tenni a kicsi tasakkal együtt.
A por szerintem jobb mert ha olyan a ruha kevesebb port rakok bele,főleg akkor szeretem ezeket a folyékony cuccokat amikor alacsony hőfokon mosok.Egyébként semmi különbséget nem vettem észre a por és egyéb ilyenek között.
Én már 2-3 éve csak ezt használom. Imádom a zöldet.
Soha nem szerettem a port, mert mindenhova lerakódik, így csak gélt használtam elötte. Nekem gazdaságosabb ez a kapszula, mert volt hogy sokat használtam a sima gélből (vagy porból, mikor ez volt).
Nekem csak pozitív tapasztalatom van vele.
"A gyártók mindenbe ugyanazt rakják csak a csomagolás más..."
Szerintem érezhetően intenzívebb az illata a kapszulának, mint a sima folyékony Arielnek. Egyébként szerintem gazdaságos annak, aki hajlamos túladagolni a folyékony mosószert. Én nagyon szeretem. Ha olyan adagot mosok amibe sok zokni és alsónemű van(pl 2 heti adag), akkor csinálok egy 30 perces gyorsprogramot, majd mikor lejár, akkor újra bekapcsolom a gépet egy normál másfél órás programra.
Ja, amúgy mivel elég lassan oldódik fel, én egy 1 literes üvegbe vízbe beleszoktam dobni a kapszulát, összerázom, feloldom, majd amikor a mosógép magába ereszti a vizet hozzáöntöm a tartályba a vízhez. Így a mosás kezdetétől hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!