Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mik a vélemények a . színfogók...

Mik a vélemények a . színfogókendőről?

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kendőt nem tudom, de a tasakot annó kipróbáltuk néhán y éve, amikor még nálunk nem lehetett kapni.

Mosóporgyárba melóztam, és hoztam anyumnak ilyen tasakot, kipróbálta, és tényleg nem fogta meg a ruhákat, viszont a tasak megfogta a színt! Nagyon jó dolog, tuti fogok ilyet venni, ha már én fogok mosni :)

2009. aug. 27. 00:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én már próbáltam, nekem bevált.
2009. aug. 27. 00:19
 3/4 anonim ***** válasza:
23%
Nehezen tudom elképzelni,hogy ha a fehéret színessel mosom,akkor is hófehér marad
2009. aug. 27. 06:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én használom, mert bevált!

Persze nem arról van szó, hogy a fehér adagot nyugodtan együtt moshatom a legpocsékabb-színengedős óriástörölközővel, mert a kendőnek is van egy "kapacitása", akármennyi színanyagot nem tud befogadni.

Viszont arra tök jó, hogy a véletlen baleseteket megelőzze.

Pl én a múltkor úgy jártam, hogy az egyik fehér zokni gumirészén volt kb egy körömnyi piros minta. Hiába öblítettem át kézzel, nem vettem észre, hogy engedné a színét. A mosásban viszont a vadiúj színfogó-kendő teljesen rózsaszín lett, ami azt jelenti, hogy ha nincs a kendő, ez a festékanyag szépen átitatta volna az amúgy teljesen fehér adag ruhát...

2009. aug. 27. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!