Öntöttvas lábast vásároltam. Hogyan kell megtisztítani, netán kifőzni, hogy ne érezzen a vas a megfőzött ételen. Kívül-belül öntöttvas, nem zománcos?
Figyelt kérdés
(Töltött káposzta borzasztó volt, csak a vas ízét érezte a család. )2008. máj. 29. 18:29
1/1 anonim válasza:
Régen a vasbográcsot is be kellett avatni első használatkor. Üresen feltettük apámmal a tűzre, és jól felhevítettük, ekkor egy darab szalonnával átdörzsöltük belülről, amikor kihűlt kiöblítettük, és máris lehetett használni! Ettől egy sötét réteg keletkezett rajta, és nem volt vas íze.
Lehet, hogy beválik lábasnál is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!