Beposhadhat ennyi idő alatt a ruha?
Figyelt kérdés
7-8 órát állt mosás után a mosógépben, mivel akit megkértem, elfelejtette kivenni. Főleg vastagabb pulcsikról és sapkáról van szó. Továbbá a mosógépnek nem árthat, nem büdösödhet ettől be?2012. dec. 20. 00:53
1/8 anonim válasza:
De igen, büdös lehet, újra kell öblíteni, meg újra centrifugázni, nálunk is előfordul néha.
2/8 anonim válasza:
Még akkor is megbüdösödhet, ha csak hosszabb ideig szárad a kötélen.
3/8 anonim válasza:
ujra atmosni, viszont egy keves ecetet is tegyel hozza, igy mar nem lesz szagos pl.
4/8 A kérdező kommentje:
És a mosógép maga nem büdösödhet be tőle úgy, h amit utána mosok is büdös legyen ugye? Plusz enni idő alatt a ruháknak se lehetett komolyabb bajuk, penész és társaira gondolok?
2012. dec. 20. 08:39
5/8 anonim válasza:
Nem. 7-8 óra állás után nem lesz büdös az a ruha, amit a mosógép kimosott. Én úgy megyek el dolgozni, hogy beállítom a programot, és amikor hazajövök este /8 óra műszak után/ kiveszem a ruhákat.
Csodák csodája, még egyszer sem lett büdös sem a ruha, sem a mosógép belseje!
A kötélre kitett ruha sem büdösödik be. Már mitől tenné?
Ha pedig attól félsz, hogy penészes lesz a mosógép belseje, hagyd nyitva az ajtaját, vagy még jobb, ha egy száraz tiszta ruhával kitörlöd a belsejét.
A tiszta ruha nem lesz penészes.
6/8 anonim válasza:
Baromságot mondott az utolsó, ne hallgass rá.
7/8 anonim válasza:
Én kiöblíteném még egyszer, ha úgy érzed bepált a gépbe
8/8 A kérdező kommentje:
Kiöblítettem, így szaga már nincs. De ugye penész vagy ilyesmi nem képződhetett rajta ennyi idő alatt, ami esetleg irritálhatja a bőrt?
2012. dec. 29. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!